Nov 14, 2009

Happy Birthday to Kak Jurean n Cinoi

Sebelum tu aku nak minta maaf banyak-banyak coz terlewat.. Tapi aku dah ucap Selamat Hari Jadi kepada mereka berdua nie. Bulan November ni ramai betul orang Birthday nie.. kalau di ikut betul-betul nak bagi prasent ngan diorang 5 orang nie parak gak hehehehe.. Bulan November ni Idi, kak Jurean n adik ke 5 Cinoi. Yang 2 orang lagi akan datang.
Jadi aku nak ucapkan selamat hari jadi buat kakak n adik moga di panjangkan umur, murah rezeki dan jadi anak dan isteri yang soleh..

Ni kakak ku yang sulung Jurean.. bertugas di Kota Kinabalu.. yang ditepi bergayut tu anak lelaki dia Naim. Happy Birthday ye kak moga maintain selalu. Gambar sewaktu raya.

Yang ni Cinoi adik perempuan yang bongsu coz ada 2 adik lelaki lagi belakang dia.. Cinoi dulu duduk ngan aku sewaktu dia belajar di Johor sekarang dia dah kerja di Kota Kinabalu dan tinggal ngan kak Jurean. Nama sebenar dia Sri Nor Astika Mala.. nak panggil mala naik tanduk terus dia hahaha.. Buat adik Cinoi mudah-mudahan cepat kaya hehehe... jadi anak yang baik dan taat kepada orang tua, murah rezeki dan cepat-cepat dapat jodoh. Jangan terlalu boros yeee.....

3 comments:

 1. berkumpul adik beradik mmg best kan..hehehe
  happy besday to both of ur sis:)

  ReplyDelete
 2. bday kak misah ond 29th nov jgn lupa

  ReplyDelete
 3. happy birthday to both of them

  ReplyDelete